Aktualijos
Anglijoje
Gyvenimas
Lietuva
Pasaulio lietuviai
Pasaulis
Pramogos
Sveikata
Skandalas Anglijoje: 152 kg sverianti neblaivi studentė privertė mylėtis internetinį draugą ir vos jo nesutraiškė
2022 10 01 08:00
Alfa.lt

Vaikinas apkaltino 30-metę koledžo studentę Imogen Brooke privertus jį mylėtis. Pastaroji ne tik tariamai išprievartavo vaikiną, bet ir paliko „meilės pėdsakus“ bei vos neuždusino. Apie tai pranešė Dailymail.co.uk.

Hampšyro grafystės Sautamptono teismo duomenimis, I. Brooke įvykio metu svėrė daugiau nei 152 kilogramus. Todėl yra numanoma, jog pastaroji galėjo prispausti bei apkandžioti vaikiną norėdama juo pasinaudoti.

Pateikė savo versiją

Anot nukentėjusiojo, incidentas truko apie 15 minučių, tačiau per tą laiką patyrė šoką ir tiktai žiūrėjo į sieną. Taip pat vaikinas patvirtino, jog I. Brooke pati prieš jo valią atsigulė ant lovos ir privertė pasimylėti.

„Prisimenu visą naktį. Prisimenu ją, nes negaliu jos išmesti iš galvos. Be to, ryte radau savo nuotrauką, kurioje buvau įamžintas miegantis ir su mėlynėmis ant kaklo. Mėlynę padarė I. Brooke“, – nuogąstavo nukentėjusysis.

Vaikinas pabrėžė, jog žaizda ant kaklo jam atsirado anksti ryte, kai mergina, prispaudusi jo nugarą, rankomis laikė jo kaklą.

Vis dėlto pirmosios Sautamptono teismo apklausos metu nukentėjusysis nieko nepaminėjo apie įkandimus ar kitas žaizdas. „Aš viską prisimenu, išskyrus tą įkandimą. Tiesiog viską užgožiau ir laikiau savyje“, – situaciją komentavo nukentėjusysis.

Kaltinimus neigė

I. Brooke teigė, jog su vaikinu susipažino internete, todėl visus jai pateiktus kaltinimus neigė. Remiantis bylos duomenimis, mergina jautėsi itin susijaudinusi, todėl negalėjo vaikinui ištarti „ne“. „Tu gali sakyti „ne“, tačiau tavo p**** sako taip„, – sakė vakarėlio metu itin girta buvusi I. Brooke.

Be to, prisiekusieji Sautamptono teismui priminė, jog dažniausiai seksualinių nusikaltimų aukomis tampa moterys, todėl I. Brooke ir vaikino situacija lieka neeilinė.

Dalijosi nuotraukomis

Teismo duomenimis, praėjus dienai nuo incidento, jaunuoliai susirašinėjo. Būtent I. Brooke vaikinui siuntė balso žinutę, kuria teiravosi, ar norėtų pamatyti paliktą „meilės kąsnį“.

„Nuotrauka, kurią padariau vakar vakare, siaubinga. Atrodo, lyg būčiau tave uždusinusi. Tačiau daugiau niekada tau to nedarysiu, nors ir vakar vakare tau tai patiko“, – pasakojo mergina.

I. Brooke advokatė Audrey Archer pabrėžė, jog mergina nesiuntė jokios žinutės, o ir vaikinas nesakė, kad jam kas nors nepatinka. Taip pat gynėja aiškino, jog „meilės kąsnis“ galėjo atsirasti tada, kai pora pirmąkart sugrįžo į I. Brooke butą.

„Ar prisimenate, kaip grįžę į I. Brooke butą jūs abu sėdėjote ant jos lovos ir aistringai bučiavotės? Būtent dėl to ant jūsų kaklo atsirado „meilės kąsnis“, – sakė gynėja.

Tačiau vaikinas patvirtino, jog nieko panašaus nebuvo. „Taip nebuvo, esu tuo tikras“, – tvirtino jis.

Istorija – tik melas?

Prisiekusiesiems prireikė vos valandos, jog I. Brooke būtų išteisinta. Mergina teisiamųjų suole apsipylė ašaromis ir padėkojo prisiekusiesiems, pripažinusiems tiesą.

Sautamptono teismui ji papasakojo, jog suvokia svorį įtaką, todėl net nenori turėtų bet kokių lytinių santykių. „Ne, aš nesijaučiu patogiai dėl savo kūno, nes esu stambesnė už daugumą žmonių. Esu stambi mergina ir nepasitikiu visu savo svoriu ar bet kuria kita kūno dalimi“, – sakė I. Brooke.

Paklausta apie galimai turėtus lytinius santykius, bet kokius faktus neigė. „15 minučių ant viršaus? Aš to tikrai nedaryčiau, nes esu labai tingi. Be to, ir nemoku atlikti kelių veiksmų“, – akcentavo mergina.

Daugiau straipsnių rubrikoje
Anglijoje
JK Aukščiausiasis Teismas atmetė Škotijos balsavimo dėl nepriklausomybės planą
Į imigracijos centrą JK įmesti padegamieji įtaisai, užpuolikas nusižudė
Rusijos šnipai „nulaužė“ L. Truss telefoną?
JK jūrų laivynas pradėjo tyrimą dėl seksualinio priekabiavimo povandeniniuose laivuose
Išaiškėjo, kas taps Britanijos premjeru
B. Johnsonui pasitraukus iš varžybų dėl JK lyderio posto aiškėja naujasis šalies vadovas
Prasideda kova dėl naujojo JK lyderio posto, tarp favoritų – senas geras B. Johnsonas
Didžiojoje Britanijoje – neregėtas pavojus: britus terorizuoja didžiuliai būriai nuodams atsparių superžiurkių
JK plečiantis politiniam chaosui, ministrė pirmininkė bando išsilaikyti poste
JK naujoji premjerė L. Truss stengiasi išgelbėti klibantį postą
Bekingemo rūmai paskelbė karaliaus Karolio III karūnavimo datą – tai įvyks anksčiau, nei buvo spėliota
Išskirtinis Londone nužudytos mergaitės mamos interviu: kas iki šiol kelia įtarimų?
Vyras, stovintis eilėje prie karalienės karsto, buvo suimtas dėl pareiškimo, kad „ji nemirė“
Karališkoji kripta, kurioje amžinojo poilsio atgulė karalienė: kas tai yra ir kas dar ten palaidotas?
Pasaulis atsisveikina su karaliene Elžbieta II
Kaip žiūrėti karalienės Elžbietos II laidotuves: kanalas, laikas, transliacijos informacija
Įspūdingas reginys: danguje pastebėtas labai ryškus ugnies kamuolys
Karaliaus Karolio III bendraklasis prisimena paniekos kupinas dienas mokykloje: monarchas buvo „žiauriai mušamas“ bendramokslių
Jautri akimirka atsisveikinant su Elžbieta II: saulės spindulys apšvietė jos karstą
Karolis III oficialiai paskelbtas Australijos ir Naujosios Zelandijos karaliumi