Aktualijos
Anglijoje
Gyvenimas
Lietuva
Pasaulio lietuviai
Pasaulis
Pramogos
Sveikata
Kurie Zodiako ženklai iš tikrųjų nemoka mylėti
2022 11 14 12:47
Gražina Vasiliauskienė

Kai kurie Zodiako ženklai tik mano, kad jie moka mylėti, bet tai netiesa, nors jie niekada to patys nepripažins. Jie yra per daug susirūpinę savimi ir nejautrūs kitiems, todėl negali sukurti tvirtos ilgalaikės santuokos. Jiems sunku suskurti abipusiu supratimu pagrįstus santykius ir visiškai pasitikėti savo partneriu.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės yra labai ramaus būdo, santūrūs ir uždari. Jie nėra įpratę niekam atsiverti ir rodyti savo emocijų. Jiems labai sunku pasitikėti net savo draugais. Įsimylėję jie jaučiasi nesaugūs ir elgiasi nedrąsiai, o jei jų kelyje iškyla kokių nors problemų, tada jie verčiau atsiriboja, nei bando iš jų išsivaduoti. Jaučio ženklo žmonės yra labai neryžtingi, todėl jiems sunku užmegzti tvirtus ir ilgalaikius santykius. Kai kurie šio Zodiako ženklo atstovai net gali likti vieniši visą gyvenimą.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Dvyniai myli tik save ir galvoja tik apie save ir savo jausmus. Jie niekada neatsižvelgia į antrosios pusės nuomonę ir remiasi tik savo įsitikinimais. Jiems dažnai priekaištaujama, kad nemoka mylėti. Kuo vyresni tampa Dvyniai, tuo labiau stiprėja jų egoizmas. Nepaisant to, jie vis tiek išgyvena daugybę meilės romanų Jie gali ilgai ieškoti to vienintelio ištikimo gyvenimo draugo, bet niekada jo nerasti.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Žmonės, gimę po šiuo Zodiako ženklu, yra įpratę visą laiką siekti užsibrėžtų tikslų, kuriuos pasirinko dar vaikystėje. Pavyzdžiui, jie įsitikinę, kad iki tam tikro amžiaus jiems reikia įgyti išsilavinimą, susirasti padorų darbą, susirasti sau porą, susituokti, taip pat susilaukti vaikų. Visa tai neleidžia Šauliui galvoti apie jausmus, nes jis visada teikia pirmenybę konkretaus tikslo siekimui.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Žmonės, gimę po Ožiaragio ženklu, yra labai darbštūs ir kryptingi. Jie visai neturi laiko romantikai ir santykiams. Jei jiems pavyks susirasti partnerį, jie bus su juo iki savo dienų pabaigos. Tačiau iš jų nereikėtų tikėtis nuoširdumo, emocijų ar rūpesčio. Net ir būdami susituokę šio Zodiako ženklo atstovai atsiduoda darbui, susitelkia tik į savo karjerą ir materialinių gėrybių kaupimą. Šie žmonės labai nuobodūs. Partneris gali stengtis kažkaip juos išjudinti, bet, deja, jam nepavyks. Be to, Ožiaragis yra labai užsispyręs ir principingas, tad ginčytis su juo beprasmiška.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Šio Zodiako ženklo atstovus galima vadinti amžinais studentais. Jie niekada nesutiks atsisakyti laisvės ir nepriklausomybės vardan santykių. Jie mėgsta lengvus ryšius ir nenori jokių įsipareigojimų. Vandenis gali būti mandagus su antrąja puse, tačiau po kurio laiko su juo tampa nepakeliamai nuobodu. Šio Zodiako ženklo atstovų jausmai antrajai pusei per greitai atšąla.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Vėžio ženklo atstovai visai nemoka mylėti. Jie vertina bet kurį partnerį tik dėl galimybės sukurti šeimą su juo. Iš pradžių santykiai gali būti pasakiški, tačiau jie truks neilgai. Įteisinę santuoką,šio Zodiako ženklo atstovai pradeda elgtis atžariai ir visiškai užsidaro savyje, dėl to jų partneris jaučiasi patekęs į aklavietę. Vėžys gali demonstruoti rūpestingumą, bet, deja, nesugebės mylėti. Iš visos širdies

Daugiau straipsnių rubrikoje
Gyvenimas
LTOK prezidentė D. Gudzinevičiūtė susitiko su Tarptautinio paralimpinio komiteto vadovu
Keturi Zodiako ženklai, kurie visiškai nesutverti šeimai
Depresija gali susirgti bet kuris, o rūkymas ir nesaikingas valgymas signalizuoja apie savigydą
Kaip per Kalėdas neišleisti daugiau nei galite?
Kurie Zodiako ženklai gali prisiversti treniruotis namuose
7 netikėti deriniai, kuriuos verta išbandyti: mėsą gardinkite kava, šokoladinius desertus – avokadu ar burokėliais
Taupome elektrą kartu: koks jums svarbaus įrenginio parametras dabar tapo esminis?
Namų puošybos mados per šias Kalėdas: dekoratorės patarimai, kaip susikurti šventinę nuotaiką
Išbandykite prancūzų konditerio šventinių sausainių receptus: iš lėkštės ištirps akimirksniu
Savaitės horoskopas (lapkričio 21–27 d.)
Amerikos įkvėptos jūros gėrybės maiše – greitas ir paprastas būdas nustebinti svečius
Kaip pasitikti 2023 metus, kad pritrauktumėte sėkmę ir pinigus
Kaip priimti teisingą sprendimą? Buhalterinis metodas
Kuriems vienišiems Zodiako ženklams pavyks sutikti savo meilę 2023 metais
Kurie Zodiako ženklai nesugeba nieko padaryti laiku
Kas trukdo mums siekti užsibrėžtų tikslų?
4 sąmojingiausi Zodiako ženklai
Savaitės horoskopas (lapkričio 14–20 d.)
Veganiško restorano bendraturčio kelias į veganizmą: patarė, nuo ko pradėti
Keisdami išmanųjį nepraleiskite esminio žingsnio: kaip perkelti sukauptą „gyvenimą“ į naują įrenginį?