Aktualijos
Anglijoje
Gyvenimas
Lietuva
Pasaulio lietuviai
Pasaulis
Pramogos
Sveikata
Savaitės horoskopas (lapkričio 14–20 d.)
2022 11 10 12:12
Gražina Vasiliauskienė

Šią savaitę nepasitikėkite jokia gauta informacija. Viskas turi būti patikrinta, net jei naujienas sužinojote iš oficialių ir patikimų šaltinių. Kliedesių ir apgaulių rizika bus labai didelė. Taip pat reikia būti itin atsargiems dirbant su dokumentais . Atidžiai perskaitykite visas sutartis ir raštus, kuriuos pasirašote. Geriausia pasirašant svarbius popierius ir tvarkant rimtus dokumentus šiek tiek palaukti.

Bendraudami stenkitės būti sąžiningesni, neturėtumėte perduoti kitiems informacijos, kurios patikimumu patys nesate visiškai tikri.

Šią savaitę naudinga peržiūrėti savo ateities planus ir galbūt pakoreguoti tikslus. Palankios dienos intelektinei veiklai ir kūrybai. Galite dalyvauti konkursuose, kuriuose reikia parodyti savo erudiciją.

AVINAS

(03 21–04 20)

Avinas šią savaitę turėtų būti atsargesnis tvarkydamas buitinę techniką ir elektros prietaisus. Jei namuose kažkas sugenda, nereikėtų bandyti visko taisyti patiems: kyla pavojus susižaloti ar apsunkinti gedimą. Savaitės vidurys gali asocijuotis su nemaloniais kontaktais su biurokratais bei įstatymų sergėtojais.

Keliaudami asmeniniu automobiliu stenkitės nepažeisti kelių eismo taisyklių, antraip neišvengsite baudos ar net teisių atėmimo. Be to, tai nėra pats geriausias laikas išvykos, kruizams ir turistinėms kelionėms, ypač prie jūros. Savaitgalis palankus dalyvauti šventėse ar bet kokiuose viešuose renginiuose. Sugebėsite parodyti atkaklumą ir drąsą gindami savo interesus.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Jaučiui šią savaitę geriau susilaikyti nuo ginčų su santuokos partneriu. Galbūt kažkas privers prisiminti ne itin malonius jūsų santykių įvykius. Dabar nebereikia grįžti į praeitį: pamirškite senas nuoskaudas ir susikoncentruokite į dabartį. Savaitės viduryje gresia nesusipratimai santykiuose ar bendraujant su draugais. Stenkitės būti švelnūs, mandagūs ir nieko nekritikuokite. Viena iš konflikto priežasčių gali būti jūsų slaptumas bei uždarumas, kurį draugai gali laikyti nepasitikėjimu. Susilaikykite nuo lankymosi naktiniuose klubuose, taip pat nuo atsitiktinių intymių santykių. Tokio elgesio pasekmės gali būti itin neigiamos ar net pragaištingos. Savaitgalis palankūs mėgstantiems keliauti.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Šią savaitę Dvyniams nerekomenduojama lankytis sporto klubuose ar stadionuose. Šiuo laikotarpiu per didelis fizinis krūvis gali sukelti skausmingus sąnarių uždegimus ar pažeisti raumenis. Gali pablogėti psichologinis klimatas santykiuose su gyvenimo partneriu. Jus ims erzinti tai, kad mylimasis ne visada pasako, kur yra ir su kuo leidžia laisvalaikį. Nepasitikėjimas ir nenuoširdumas visada trukdo geriems santykiams santuokoje. Pasistenkite į tai atsižvelgti ir subtiliai paaiškinkite savo nepasitenkinimą partneriui. Savaitgalis palankūs ekstremalaus sporto mėgėjams. Taip pat sustiprės seksualinis potraukis.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Vėžiui šią savaitę nepatariama nieko keisti savo išvaizdoje. Vargu ar šiuo laikotarpiu bandymai nusikirpti, nusidažyti plaukus kita spalva, pasirinkti kitokio stiliaus drabužius bus sėkmingi: rizikuojate tik pabloginti savo išvaizdą. Šiomis dienomis reikėtų labiau susirūpinti savo sveikata. Manoma, kad daugelis ligų atsiranda dėl nervų sistemos sutrikimų ir nuo streso. Dabar šis teiginys jums labai aktualus. Kuo daugiau nerimo ir streso patirsite, tuo labiau blogės jūsų sveikata. Susilaikykite nuo alkoholinių gėrimų vartojimo. Savaitgalį santuokiniai santykiai pastebimai sustiprės. Tai geras laikas bendram poilsiui ir išvykoms su santuokos partneriu.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Didelė tikimybė, kad Liūtui šią savaitę nepavyks išvykti į planuotą kelionę. Galbūt priežastis bus pasikeitusios aplinkybės šeimoje, dėl kurių būsite priversti likti namuose. Gali būti, kad į svečius netikėtai atvyks artimieji iš kito miesto. Ši savaitė bus nepalanki užmegzti naujiems romantiškiems santykiams. Tam gali sutrukdyti ir jūsų buvęs partneris. Galbūt atgijusi sena aistra užkirs kelią naujiems santykiams ir buvęs partneris aktyviai sieks atnaujinti praeities romaną. Savaitgalį Liūtui patartina užsiimti savo sveikatos profilaktika. Taip pat šiuo metu naudinga atlikti generalinį būsto valymą ir atsikratyti senų nereikalingų daiktų. Toks apsivalymas teigiamai paveiks jūsų savijautą ir nuotaiką.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Visą šią savaitę Mergelė gali nuolat susidurti su kliūtimis ir nemalonumais kelyje, taip pat bendraudama su kitais žmonėmis. Šiai savaitei nepatartina planuoti kelionių ir susitikimų. Jei turite automobilį, jį taisydami galite praleisti visą savaitę. Geras laikas atnaujinti ryšius su žmonėmis, su kuriais ilgai nebendravote ir kuriuos prisimenate su malonumu. Savaitės viduryje iškils grėsmė šeimos santykių darnai. Visi šeimos nariai trokš nuoširdžių pokalbių su artimaisiais, o bet kokia apgaulė ar nesąžiningas elgesys bus suvokiami aštriau nei įprastai. Savaitgalis, atvirkščiai, bus palankus geriems santykiams šeimoje atkurti. Apsilankymą koncerte ar teatre su santuokos partneriu patartina planuoti savaitės pabaigai.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Svarstykles šią savaitę gali prislėgti finansiniai įsipareigojimai kažkam. Galbūt susidursite su dilema: nupirkti ką nors mylimam žmogui ar grąžinti anksčiau paimtą skolą. Žvaigždės rekomenduoja apsistoti ties antruoju variantu. Savaitės viduryje gresia peršalimo ir infekcinės ligos. Norint jų išvengti, verta stiprinti prevencines priemones. Ši savaitė – nepalankus metas naujoms pažintims megzti. Galimi smulkūs kivirčai su pažįstamais ar tolimais giminaičiais. Savaitgalis palankus tvarkai namuose atkurti, baldams taisyti ar perstatyti.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Skorpionas šią savaitę ne kartą bus priverstas grįžti prie dalykų, kuriuos jau padarė anksčiau. Verta pagalvoti, ar gerai atliekate savo darbą. Galbūt laikas šiek tiek pakeisti savo požiūrį į darbą ir pareigas. Neskubėkite kuo greičiau užbaigti vienos užduoties, kad galėtumėte nedelsiant pereiti prie kitos. Stenkitės geriau susikoncentruoti. Savaitės vidurys bus įtemptas, nes teks spręsti materialinius klausimus. Būtina atsižvelgti į galimus nuostolius bei žalą. Dabar neturėtumėte leisti pinigų dovanoms artimiesiems: rizikuojate neįtikti jų skoniui. Savaitgalį rekomenduojama vykti į iškylą, pramoginę kelionę, vakarėlį ar klubą. Taip pat šiuo metu galite suplanuoti pasimatymą su žmogumi, su kuriuo anksčiau bendravote tik internetu.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Šauliui šią savaitę gali tekti susidurti su tokiomis situacijomis, kurios privers suabejoti mylimo žmogaus sąžiningumu. Taip pat gali būti, kad horizonte pasirodys buvęs mylimas žmogus ir pradės siūlyti atnaujinti santykius. Prieš imdamiesi kokių nors veiksmų, pirmiausia pasverkite privalumus ir trūkumus. Savaitės viduryje gali pablogėti santykiai šeimoje, su artimais giminaičiais, ypač su tėvais. Galbūt priežastis bus abipusio supratimo stoka arba jūsų atsisakymas juos palaikyti. Savaitgalis – geras metas apsipirkti, galima įsigyti naujų buitinių prietaisų. Padarykite ką nors, kad jūsų gyvenimas taptų patogesnis.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Ožiaragiui šią savaitę nepatariama pradėti remontuoti būsto ar perstatinėti baldų bute. Prasidėtas toks procesas gali ilgai nesibaigti. Jei nesate pasirengęs imtis užduoties iš visų jėgų, kad ją atliktumėte kuo greičiau, geriau net nepradėti. Šią savaitę gali aplankyti draugai ir draugės, kurie po tam tikro laiko pradės slėgti. Savaitės viduryje galite sulaukti informacijos, kuri sukels nemalonių jausmų. Neatmetama ir nesusipratimų su artimaisiais ar pažįstamais. Tikimybė. Norėdami jų išvengti, neturėtumėte būti pernelyg atviri su jais, geriau nepasakoti apie savo asmeninį gyvenimą ir aplinką. Savaitgalis bus palankus kelionėms, kontaktams, studijoms. Šiuo metu jūsų iniciatyvas uoliai palaikys kiti.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Vandeniui šią savaitę gali tekti pradėti rinkti dokumentus, pažymas ir kitus popierius, kurių prireiks pateikti įvairioms institucijoms. Jei reikalas nėra skubus, geriau kol kas jį atidėti. Priešingu atveju rizikuojate įklimpti šiame ne itin maloniame biurokratiniame procese. Savaitės viduryje nerekomenduojama skolinti pinigų draugams. Raskite gerą priežastį atsisakyti. Priešingu atveju jūsų santykiai su jais gali pablogėti. Savaitgalį geriau praleisti ramiai, tyliai ir vienumoje. Tai geras laikas dvasinėms praktikoms. Jei galvojote, kad reikėtų susirūpinti savo fizine forma, dabar pats laikas pradėti lankytis sporto klube ar užsirašyti į grupines treniruotes.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Žuvims šią savaitę nerekomenduojama pirkti, užsisakyti prekių internetinėse parduotuvėse: greičiausiai, sumokėjus už užsakymą, laukti pristatymo teks labai ilgai. Taip pat šią savaitę nepatartina pirkti išankstinių lėktuvo ar koncertų bilietų su didele nuolaida: nes išvykti ar dalyvauti negalėsite arba liksite apgauti. Apskritai verta būti atidiems ir saugotis visokio plauko sukčių. Šią savaitę darbe galimi pokyčiai. Pavyzdžiui, gali pasikeisti viršininkas, o tai neigiamai paveiks jūsų tolimesnę karjerą. Stenkitės nenusiminti dėl permainų: ateityje galėsite susigrąžinti savo poziciją. Savaitgalį kai kurie seniai puoselėjami norai išsipildys savaime. Rekomenduojama daugiau laiko skirti bendravimui su draugais: jie dabar gali suteikti jums vertingą pagalbą ar paramą.

Daugiau straipsnių rubrikoje
Gyvenimas
LTOK prezidentė D. Gudzinevičiūtė susitiko su Tarptautinio paralimpinio komiteto vadovu
Keturi Zodiako ženklai, kurie visiškai nesutverti šeimai
Depresija gali susirgti bet kuris, o rūkymas ir nesaikingas valgymas signalizuoja apie savigydą
Kaip per Kalėdas neišleisti daugiau nei galite?
Kurie Zodiako ženklai gali prisiversti treniruotis namuose
7 netikėti deriniai, kuriuos verta išbandyti: mėsą gardinkite kava, šokoladinius desertus – avokadu ar burokėliais
Taupome elektrą kartu: koks jums svarbaus įrenginio parametras dabar tapo esminis?
Namų puošybos mados per šias Kalėdas: dekoratorės patarimai, kaip susikurti šventinę nuotaiką
Išbandykite prancūzų konditerio šventinių sausainių receptus: iš lėkštės ištirps akimirksniu
Savaitės horoskopas (lapkričio 21–27 d.)
Amerikos įkvėptos jūros gėrybės maiše – greitas ir paprastas būdas nustebinti svečius
Kaip pasitikti 2023 metus, kad pritrauktumėte sėkmę ir pinigus
Kaip priimti teisingą sprendimą? Buhalterinis metodas
Kuriems vienišiems Zodiako ženklams pavyks sutikti savo meilę 2023 metais
Kurie Zodiako ženklai nesugeba nieko padaryti laiku
Kurie Zodiako ženklai iš tikrųjų nemoka mylėti
Kas trukdo mums siekti užsibrėžtų tikslų?
4 sąmojingiausi Zodiako ženklai
Veganiško restorano bendraturčio kelias į veganizmą: patarė, nuo ko pradėti
Keisdami išmanųjį nepraleiskite esminio žingsnio: kaip perkelti sukauptą „gyvenimą“ į naują įrenginį?