Aktualijos
Anglijoje
Gyvenimas
Lietuva
Pasaulio lietuviai
Pasaulis
Pramogos
Sveikata
Savaitės horoskopas (lapkričio 21–27 d.)
2022 11 18 10:11
Alfa.lt

Ši savaitės neatneš šviesių ir įsimintinų įvykių, tačiau tai bus palankus metas ateities planavimui, socialiniam darbui bei bendravimui su draugais ir bendražygiais. Jei norite, kad ši savaitė būtų sėkmingesnė, atlikite daugiau nesavanaudiškų darbų, tai jus džiugins.

Venkite bet kokio skubėjimo versle. Dabar labai svarbu būti nuosekliems ir dėmesingiems. Tai padės ne tik pasiekti sėkmės, bet ir išvengti rimtų rūpesčių.

AVINAS

(03 21–04 20)

Šią savaitę patartina vengti padidėjusio aktyvumo profesinėje veikloje ar versle. Elkitės ramiai, nepriimkite svarbių sprendimų paskubomis. Pirmadienį dirbant su dokumentais galimos klaidos. Trečiadienį pasikliaukite tik savo jėgomis, net nebandykite ieškoti padėjėjų. Antroje savaitės pusėje gali būti sėkmingos papildomų pajamų paieškos. Penktadienį svarbu palaikyti gerus santykius su žmonėmis. Savaitgalį skirkite poilsiui ir šeimai.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Panašu, kad šią savaitę nukrypsite nuo turimo darbo plano, to priežastimi gali būti įvairūs nesklandumai. Savaitės pradžioje poreikis išlaikyti paslaptį gali sukelti vidinį diskomfortą, tačiau žodžio, kurį davėte, laužyti nederėtų. Antroje savaitės pusėje pakils tonusas, tapsite aktyvesni ir ryžtingesni. Savaitgalį daugiau kalbėkitės, tarkitės ir nepriimkite svarbių sprendimų vieni.

DVYNIAI

(05 21–06 21)

Šią savaitę energija veršis pro kraštus. Tinkamai ją išnaudokite, užbaikite svarbius darbus. Jums seksis tiek asmeninėje, tiek profesinėje srityje. Didžiausios sėkmės gali tikėtis dirbantys finansų srityje. Šiuo laikotarpiu žvaigždės numato pelningus sandorius, kurie ilgą laiką gali duoti nemenką finansinę naudą. Savaitgalį turėsite galimybių užmegzti naujas pažintis ar pagerinti santykius artimais žmonėmis.

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Puiki savaitė parodyti savo talentus plačiajai visuomenei. Ypač tai galioja kūrybinių profesijų atstovams. Taip pat seksis versle, palankus metas ieškotis naujo darbo. Iškilus ginčytinoms situacijoms, vietoj užsispyrimo išnaudokite visą savo žavesį, tada rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius. Antroje savaitės pusėje nieko per daug neplanuokite, tiesiog plaukite pasroviui: galite nustebti, kad viskas pasisuks būtent taip, kaip ir tikėjotės.

LIŪTAS

(07 23–08 23)

Šią savaitę pasistenkite įtikti sau, suplanuokite susitikimą su seniai matytais draugais ar nusipirkite naują suknelę. Patirsite begalę teigiamų emocijų. Dabar jums naudinga plėsti savo pažinčių ratą. Antroje savaitės pusėje išklausykite skirtingas nuomones, tačiau pasidarykite savo išvadas. Penktadienį bus sunku kontroliuoti savo emocijas, tačiau vertėtų atminti, kad žodis – ne žvirblis. Jei pasiduosite impulsams, neatsargiai išsakytos pastabos gali įskaudinti aplinkinius. Savaitgalis į namus atneš ramybę ir džiaugsmą.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Darbų ir rūpesčių tikrai netrūks, todėl suksitės tarsi voverė rate. Savaitės pradžioje gali tekti skubiai spręsti kai kurias problemas, o tai privers susimąstyti ar pasirinkote teisingą kelią. Nestokosite gerų idėjų, bet gal palikite tai kitai savaitei. Antroje savaitės pusėje jūsų mintys suksis vien tik aplink profesinę sritį, todėl nenustebkite, kad artimieji gali imti skųstis dėmesio trūkumu. Savaitgalį gali tekti atskleisti ilgai laikytą paslaptį, tačiau apie tai pasikalbėję su artimiausiais tikrai pajusite palengvėjimą.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Šią savaitę jums viskas pavyks. Sukauptos žinios ir patirtis padės sustiprinti profesinį autoritetą. Pasistenkite, kad praeities klaidos netrukdytų ryžtingai žengti į priekį, todėl gali tekti pripažinti, kad kadaise suklydote, ar net atsiprašyti. Jei to prireiks, įveikite savo išdidumą. Antroje savaitės pusėje būsite susitelkę į finansinės situacijos gerinimą. Šiuo laikotarpiu galite sulaukti tikrai patrauklių pasiūlymų, kurie jūsų gyvenimą gali pakeisti iš pagrindų. Savaitgalį turėsite gražaus laiko, kurį galėsite skirti skaitymui ar kitai mėgstamai veiklai.

SKORPIONAS

(10 24–11 22)

Šią savaitę jūsų planus gali pakoreguoti kito žmogaus norai ar poreikiai. Nors tai gali šiek tiek išmušti iš vėžių, tačiau labai greitai suprasite, kad lankstumas ir gebėjimas prisitaikyti prie situacijos gali duoti naudos. Antroje savaitės pusėje gali tekti taisyti senas klaidas, tai atrodys tarsi didžiausia našta. Penktadienį gali tekti pabendrauti su tolimais giminaičiais ar seniai matytais pažįstamais. Savaitgalį norėsite atsiriboti net ir nuo buitinių darbų ir kuo daugiau laiko skirti bendravimui su artimaisiais.

ŠAULYS

(11 23–12 21)

Šią savaitę turėtumėte labiau pasikliauti savo intuicija ir daryti tik tai, ką jums liepia širdis. Savaitės pradžia bus gana rami. Antroje savaitės pusėje norėsite aktyviai bendrauti ir dalintis sukaupta informacija. Profesinėje srityje tai gali duoti naudos, tačiau asmeniniame gyvenime vertėtų būti santūresniems. Jokiu būdu netinginiaukite ir neatidėliokite darbų kitai savaite, nuveikti galite daug. Savaitgalį kaip niekad svarbu saugoti jums patikėtas paslaptis ir neatskleisti asmeninės informacijos, kuri vėliau jums gali pakenkti.

OŽIARAGIS

(12 22–01 20)

Šią savaitę stenkitės kuo tiksliau apibūdinti savo svajones ir norus, tada jie turės realią galimybę išsipildyti. Pirmadienį ir antradienį ramybės neduos daugybė neatsakytų klausimų. Trečiadienis palankus naujoms pažintims. Antroje savaitės pusėje būkite pasiruošę nedideliems asmeninio gyvenimo pokyčiams. Penktadienis rizikuoja tapti iliuzijų griūties diena. Šeštadienis itin nepalankus ginčams.

VANDENIS

(01 21–02 19)

Bus vis daugiau darbų, kuriuos reikia padaryti, ir vis mažiau laiko jiems atlikti. Nesijaudinkite, visos problemos yra išsprendžiamos, jei nepanikuosite, būsite ramūs ir susikoncentravę į darbą, jums viskas pavyks. Antroje savaitės pusėje jus gali pradžiuginti vaikai. Tikėtini teigiami pokyčiai asmeniniame gyvenime. Savaitgalį venkite diskusijų pakeltu tonu. Nors degsite noru išsakyti savo nuomonę ir norėsite būti išgirsti, tačiau žvaigždės pataria susilaikyti, nes vėliau dėl to galite gailėtis.

ŽUVYS

(02 20–03 20)

Šią savaitę turėsite galimybę pademonstruoti savo žinias ir įgūdžius. Kažkas gali paprašyti patarimo, pažiūrėkite į tai rimtai. Jei svarstote keisti darbovietę, dabar bus palanku pasidairyti darbo skelbimų ir nuvykti į darbo pokalbį. Žvaigždės žada palankų metą vadybininkams, finansininkams ir verslininkams. Antroje savaitės pusėje susitelkite į savo mintis: tikėtina, kad būtent tai padės rasti atsakymus į ramybės neduodančius klausimus. Savaitgalį gali erzinti artimų žmonių išsakoma nuomonė ar priimami sprendimai. Nors jums bus sunku susilaikyti jų nepamokius, tačiau geriau savo nuomonę pasilaikyti sau.

patarimupasaulis.lt

Daugiau straipsnių rubrikoje
Gyvenimas
LTOK prezidentė D. Gudzinevičiūtė susitiko su Tarptautinio paralimpinio komiteto vadovu
Keturi Zodiako ženklai, kurie visiškai nesutverti šeimai
Depresija gali susirgti bet kuris, o rūkymas ir nesaikingas valgymas signalizuoja apie savigydą
Kaip per Kalėdas neišleisti daugiau nei galite?
Kurie Zodiako ženklai gali prisiversti treniruotis namuose
7 netikėti deriniai, kuriuos verta išbandyti: mėsą gardinkite kava, šokoladinius desertus – avokadu ar burokėliais
Taupome elektrą kartu: koks jums svarbaus įrenginio parametras dabar tapo esminis?
Namų puošybos mados per šias Kalėdas: dekoratorės patarimai, kaip susikurti šventinę nuotaiką
Išbandykite prancūzų konditerio šventinių sausainių receptus: iš lėkštės ištirps akimirksniu
Amerikos įkvėptos jūros gėrybės maiše – greitas ir paprastas būdas nustebinti svečius
Kaip pasitikti 2023 metus, kad pritrauktumėte sėkmę ir pinigus
Kaip priimti teisingą sprendimą? Buhalterinis metodas
Kuriems vienišiems Zodiako ženklams pavyks sutikti savo meilę 2023 metais
Kurie Zodiako ženklai nesugeba nieko padaryti laiku
Kurie Zodiako ženklai iš tikrųjų nemoka mylėti
Kas trukdo mums siekti užsibrėžtų tikslų?
4 sąmojingiausi Zodiako ženklai
Savaitės horoskopas (lapkričio 14–20 d.)
Veganiško restorano bendraturčio kelias į veganizmą: patarė, nuo ko pradėti
Keisdami išmanųjį nepraleiskite esminio žingsnio: kaip perkelti sukauptą „gyvenimą“ į naują įrenginį?